Nieuws

FC Twente verwacht volledige genezing Stefan Thesker

FC Twente verwacht volledige genezing Stefan Thesker

Afgelopen week werd FC Twente verdediger Stefan Thesker geopereerd aan een recent ontdekte tumor. Bij Thesker werd een tumor gevonden in zijn teelbal waarna deze direct werd verwijderd. Hij besloot het nieuws pas wereldkundig te maken na zijn operatie die succesvol is verlopen. Hoelang het herstel duurt is niet precies te zeggen, maar FC Twente verwacht dat de 24-jarige Duitser volledig zal herstellen. [google]

"Stefan voelt zich elke dag wat beter en heeft minder pijn. Als hij op een gegeven moment pijnvrij is, staat hem in principe niets in de weg om de training te hervatten", aldus René Hake in gesprek met Peter Wekking van Voetbal International.

De verwachting is dan ook dat Thesker nog dit seizoen aan zal sluiten bij de selectie, al zal er niets worden overhaast. De verdediger heeft een contract tot het einde van het seizoen bij FC Twente. De Tukkers hebben een optie tot koop bedongen waardoor ze hem eventueel langer kunnen binden.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties