Nieuws

"Felipe brengt tempo én gif. Een echte winnaar"

"Felipe brengt tempo én gif. Een echte winnaar"

Nog vijf wedstrijden staan er op het programma voor FC Twente. Schreuder heeft als doel gesteld om te gaan voor de play-off plekken om Europees voetbal. Als PEC Zwolle de beker wint dan is ook plek acht genoeg voor deelname. In de strijd om de play-off plekken verwacht Schreuder dat Gutierrez hierin een belangrijke rol zal gaan spelen. De middenvelder maakte tegen PSV zijn rentree na bijna een jaar het shirt van FC Twente niet te hebben gedragen. Hij kreeg geen terugslag en kon hierdoor ook gisteren minuten maken tegen PEC Zwolle.

[google]"In zijn geval was het vooral belangrijk dat zijn knie goed en stabiel was en geen reactie op de belasting liet zien. Eenmaal op de training maakte hij direct veel indruk en dat deed hij ook als invaller tegen PSV. Hij brengt tempo, maar ook gif in ons spel. Het eerste wat hij tegen PSV deed was een flinke tackel eruit gooien."

"Felipe is niet alleen een prima voetballer, maar ook een echte winnaar. We gaan een belangrijke periode tegemoet, ik ga ervan uit dat Gutierrez daarin van waarde voor ons kan zijn", aldus de oefenmeester in gesprek met Voetbal International.

Stelling: Schreuder moet geen risico's nemen met Gutierrez met het oog op het komend seizoen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties