Nieuws

Fer: "Ik wil de leider worden die ik kan zijn"

Fer: "Ik wil de leider worden die ik kan zijn"

Leroy Fer is klaar voor de topper tussen FC Twente en PSV. De middenvelder is nog altijd niet voor honderd procent terug op zijn oude niveau, toch kijkt hij met vertrouwen uit naar het duel in Eindhoven.

Eerder dit jaar werd het 2-6 voor FC Twente. "Die wedstrijd zit natuurlijk wel in je achterhoofd", zegt Fer tegenover het Algemeen Dagblad. "Omdat het uniek was. Maar tegelijkertijd zegt het niets over de wedstrijd van zondag. Het is voor 99 procent zeker dat het niet nog een keer 2-6 zal worden, haha. Het zou al heel mooi zijn wanneer we weer in Eindhoven zouden winnen. 0-1 is wat mij betreft genoeg."

"We zullen ons niet ingraven, want dat past niet bij de cultuur van FC Twente", vervolgt de middenvelder zijn verhaal. "Bovendien hebben we vorige week afgesproken meer op de aanval te zullen spelen. Aan de andere kant hebben we op het middenveld en in de aanval veel snelheid en loopvermogen. Daarmee kunnen we PSV mogelijk in de omschakeling pijn doen."

De international is overigens nog altijd niet op honderd procent van zijn kunnen. "Dat kan ook nog niet. Ik mis nog inhoud.


Tegen ADO Den Haag wilde ik me na tachtig minuten laten wisselen. Ik was kapot, maar de trainer vond dat ik een hele wedstrijd in mijn benen moest hebben en liet me staan. Daar zit wel wat in. Ik denk dat ik nu op tachtig procent van mijn kunnen zit, maar voel dat het elke week beter gaat."

Fer is in ieder geval met een goed gevoel teruggekeerd bij de Tukkers. "Ik heb lang naar het moment uitgekeken dat ik weer vrijuit kan voetballen en belangrijk kan zijn voor FC Twente. Dat ik werd gemist, geeft me ergens zelfvertrouwen. Ik wil nu weer de voetballer en de leider worden die ik kan zijn."

voetbalprimeur

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties