Nieuws

Fitte en scherpe Ede: "Onderbreking heeft me goed gedaan"

Fitte en scherpe Ede: "Onderbreking heeft me goed gedaan"

Chinedu Ede scoorde gisteravond zijn eerste twee treffers in dienst van FC Twente. De aanvaller tekende voor de openingstreffer tegen Heracles Almelo en scoorde na rust de 3-0. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 4-0. Ede zelf was blij met zijn twee doelpunten en met de ruime overwinning.

enschede-053-tukker-life"Voor ons was het heel belangrijk om meteen met een goede prestatie te beginnen. Zeker ook gezien de wedstrijden die er aan komen", zegt de vleugelaanvaller op de website van de club. "Wat dat betreft was het natuurlijk een voordeel dat we op trainingskamp zijn geweest. Daar hebben we aan een aantal zaken kunnen werken. Belangrijk was dat de organisatie goed was en we als ploeg heel gefocust waren."

Zelf speelde Ede ook een goede wedstrijd. Volgens de speler is hij fitter en scherper dan voor de winterstop. "Wat dat betreft heeft de onderbreking me goed gedaan. Natuurlijk is het dan heel mooi om vandaag twee keer te scoren, maar ik moet zeggen dat die doelpunten ook echt het werk waren van de ploeg. Ik kreeg twee keer de bal goed aangegeven, waardoor ik het zelf af kon maken."

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties