Nieuws

Fred vindt Twente eigenlijk laf

Fred vindt Twente eigenlijk laf

Heel Nederland kijkt uit naar de kraker van het weekeinde PSV - FC Twente, maar in AD Sportwereld geeft de trainer van de koploper in de Eredivisie alvast een tv-alarm af. Rutten waarschuwt dat het duel een stuk minder vermakelijk zal zijn dan PSV - Feyenoord.

PSV-coach Fred Rutten kondigde in de winterstop aan dat de trainerswisseling bij FC Twente gunstig zou kunnen uitpakken voor de Tukkers. Met kampioenscoach Steve McClaren in plaats van Co Adriaanse wordt teruggegrepen op een succesformule. Met de nul als heilig doel.

Misschien is dit FC Twente nog wel taaier dan twee seizoenen geleden. Met de lopers Willem Janssen en Leroy Fer op het middenveld, in plaats van de creatievere krachten Theo Janssen en Kenneth Perez.

'Ik verwacht dat deze topper minder amusementswaarde zal hebben dan Feyenoord - PSV', voorspelt Rutten over het weerzien met zijn oude club. 'Feyenoord durfde de defensieve stellingen af en toe nog te verlaten, dat zie ik FC Twente niet doen.'

Heel anders dan in de heenwedstrijd in oktober, toen Adriaanse nog de baas was bij FC Twente en voor eigen publiek koos voor een kamikazetactiek. Het gevolg was een sensationele wedstrijd, waaraan de Tukkers met veel fortuin een punt overhielden. Eén ding is zeker, voor zo'n strijdwijze zal McClaren nóóit kiezen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties