Nieuws

Hoge verwachtingen Rendla

Hoge verwachtingen Rendla

FC Twente heeft nog alle vertrouwen in Andrej Rendla. De 21-jarige Slowaakse aanvaller kwam in 2007 naar FC Twente, maar kwam nog niet verder dan zes competitieduels. De Enschedese formatie gaf hem echter wel een nieuw contract tot medio 2015. Voorzitter Joop Munsterman vond dat niet meer dan logisch.

"Ik heb geen moment getwijfeld, want Rendla is een geweldige speler, die veel potentie heeft. Het is er door blessures nog niet uitgekomen, maar ik verwacht nog altijd heel veel van hem", vertelde Munsterman aan De Telegraaf.

Rendla was in de afgelopen jaren twee keer zwaar geblesseerd aan zijn knie en lag er ook een tijd uit door een scheurtje in zijn hamstring. In 2007 kwam hij over van FK Dukla. In zijn eerste seizoen bij Twente kwam hij tot één duel, in zijn tweede tot nul duels en in zijn derde jaar tot twee duels. Vorig seizoen werd hij daarom verhuurd aan Heracles Almelo, waar hij tot tien competitieduels kwam. Dit seizoen staat de teller op drie invalbeurten voor Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties