Nieuws

Janko blijft "gewoon" bij FC Twente

Janko blijft "gewoon" bij FC Twente

FC Twente zet komend weekend met nieuw elan de jacht op een tweede landstitel voort. Niet langer onder leiding van Co Adriaanse, sinds enkele weken staat Steve McClaren weer voor de groep.

De Engelse kampioenenmaker staat voor de taak om met FC Twente een gat van vijf punten met koploper AZ te dichten, nummer twee PSV verzamelde vier punten meer. "Het is ons doel om bij de beste vier te eindigen. We hebben de laatste jaren de topclubs bijgehaald. We moeten dus ook rekening houden met een mogelijke nieuwe titel", zegt Mark Janko in de Oostenrijkse media.

Janko lijkt zich in Enschede op te moeten maken voor een reserverol. De kans is groot dat niet hij, maar Luuk de Jong de spitspositie in zal nemen. Toch is een transfer niet aan de orde voor de Oostenrijkse spits. Een gesprek met McClaren tijdens het trainingskamp op Gran Canaria stemt hem positief.

"In dat gespreek heeft de trainer mij een positief toekomstbeeld geschetst", zegt de 28-jarige Janko. "De trainer heeft gezegd overtuigd te zijn van mijn kwaliteiten." Geruchten over een vertrek zijn dan ook niet op waarheid gebaseerd. "Geruchten zijn er altijd. Ik heb inmiddels geleerd hoe daar mee om te gaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties