Nieuws

Jansen: "Iedereen was eerst nog laaiend over PSV"

Jansen: "Iedereen was eerst nog laaiend over PSV"

Morgenavond wacht voor FC Twente de uitwedstrijd tegen PSV. De ploeg van trainer Michel Jansen kent weinig personele problemen. Alleen Wout Brama en Jesús Corona zullen ontbreken wegens blessures.

[google]Michel Jansen sprak vanmiddag zijn verbazing uit over de plaats op de ranglijst van de Eindhovenaren. "In het begin was iedereen nog laaiend over PSV", zegt de trainer tegen De Twentsche Courant Tubantia. "De selectie heeft veel kwaliteit, dus het verbaast me wel zoals het nu gaat. Maar dat maakt voetbal ook zo leuk, niet alles gaat zoals je denkt."

FC Twente kende een prima week. Zelf pakte de ploeg twee keer de volle winst, terwijl concurrenten punten verspeelden. Vooral de wedstrijd tegen Heerenveen was van cruciaal belang volgens de coach. "Die wedstrijd was heel belangrijk voor ons. Heerenveen is een naaste concurrent voor Europees voetbal, het gat is nu heel groot geworden. Voor ons is rechtstreekse plaatsing voor Europa nog steeds de insteek. Mochten we vijf duels voor het einde nog zo hoog dan, dan wordt het anders, maar nu laten we ons verder niet afleiden."

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties