Nieuws

'Komst Martina pressiemiddel tegen Rosales'

'Komst Martina pressiemiddel tegen Rosales'

Gisteren werd Cuco Martina officieel gepresenteerd als nieuwe aankoop van FC Twente. Hiermee is hij het vierde nieuwe gezicht binnen de selectie na Ebecilio, Stevens en Koppers. Hij is tevens de vierde rechtsback die FC Twente nu in haar selectie heeft. Volgens de VI is Martina dan ook gehaald als pressiemiddel om Rosales een keuze te laten maken.

FC Twente zit in de maag met de Venezolaan die nog in het bezit is van een één-jarig contract. Bijtekenen is voor Rosales geen optie dus club ziet hem graag deze zomer vertrekken om zo nog wat geld aan hem over te houden.


Zelf ziet Rosales een transfer ook wel zitten maar loopt tegen hetzelfde probleem aan als vorig seizoen; Er is weinig interesse in de Venezolaans international.

Een club waar Rosales afgelopen maand aan gelinkt werd was het Belgische Standard Luik. Echter trok de club gisteren voormalig FC Twente speler Ronnie Stam aan voor de rechtsback positie. Rosales was bij FC Twente destijds zijn opvolger.

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Nederbet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties