Nieuws

Koppers: "Het blijft hetzelfde spelletje, het blijft voetbal"

Koppers: "Het blijft hetzelfde spelletje, het blijft voetbal"

Dico koppers kwam afgelopen week over van Ajax. De linksback mocht gelijk mee naar Aberdeen FC waar FC Twente haar laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het seizoen 2013-2014 speelde. Ondanks de 2-0 nederlaag scoorden de Tukkers niet terwijl Koppers in het veld stond. De back speelde alleen de eerste helft mee, waarin de ploeg geen tegentreffers wist te incasseren. Kopper was tevreden over zijn debuut.

"Het ging op zich wel goed, ik ben er tevreden over", zegt Koppers op het digitale huis van FC Twente.


"Natuurlijk moet je even wennen aan je medespelers, maar het blijft hetzelfde spelletje, het blijft voetbal. Het voelde goed aan en na de eerste tien minuten liep het wel."

De tegendoelpunten vielen terwijl Koppers aan het douchen was. "Die goals heb ik dus niet gezien, maar het liep in de tweede helft wel wat minder. Beide ploegen wisselden ook veel."

Koppers vond het prettig gelijk mee te mogen met een soort van mini trainingskamp. "Dat is een prima manier om er meteen goed in te komen. Je leert de andere spelers kennen, bovendien kende ik Castaignos, Promes en Bouma al. Het was mooi geweest als we vandaag de voorbereiding ook met een goede uitslag konden afsluiten. Dat is niet gelukt, maar uit het spel van de eerste helft kunnen we vertrouwen putten."

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Nederbet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties