Nieuws

Liendl is oudste debuterende speler in de eredivisie

Liendl is oudste debuterende speler in de eredivisie

Michael Liendl verhuisde deze zomer van 1860 München naar FC Twente. Hij was met zijn 31 jaar de oudste aanwinst die FC Twente deze zomer naar Enschede haalde. Maar Liendl steekt er met zijn leeftijd tijdens zijn eredivisie debuut ook met kop en schouders boven uit.

[google]De middenvelder debuteerde tijdens de wedstrijd tegen VVV-Venlo met een leeftijd van 31 jaar, 9 maanden en 25 dagen. Dat maakt de Duitser de oudste debuterende speler van de eredivisie. Onder hem staan onder meer Nick Proschwitz van Sparta Rotterdam die debuteerde met een leeftijd van 30 jaar, 11 maanden, 1 dag en Dalibor Volas eveneens van Sparta Rotterdam die debuteerde met een leeftijd van 30 jaar, 5 maanden en 16 dagen.

Liendl stond in het begin van het seizoen onder oud-trainer René Hake nog elke wedstrijd in de basis, maar sinds de komst van de nieuwe trainer Gertjan Verbeek gaat het minder met de Duitser. De laatste twee wedstrijden voor de winterstop zat Liendl op de bank. De middenvelder wist dusver één keer te scoren en één assist te geven, dit allemaal tijdens de bekerduels tegen ONS Sneek en FC Eindhoven.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties