Nieuws

Management Tapia ontkent geruchten

Management Tapia ontkent geruchten

Gisteren bracht het Peruviaanse medium Depor het nieuws naar buiten dat Renato Tapia al tot een akkoord zou zijn gekomen met Feyenoord. De middenvelder staat in de belangstelling van de Rotterdammers en volgens de Telegraaf zou de speler zelf ook graag de overstap maken naar de drie van de Eredivisie. Feyenoord bracht onlangs een bod uit van twee miljoen euro, maar dit werd door FC Twente afgewezen.

[google]Nadat Depor gisteren naar buiten kwam dat de middenvelder zelf al akkoord zou zijn met Feyenoord reageerde zijn management op Twitter. "Er is geen overeenstemming bereikt met Feyenoord of met een andere club over een transfer van Renato Tapia", aldus de korte maar duidelijke verklaring.

Feyenoord heeft overigens geen haast bij het aantrekken van de groeibriljant van de Tukkers. Tapia moet bij Feyenoord de opvolger worden van Vilhena wiens contract aan het einde van dit seizoen afloopt. De speler zelf heeft al aangegeven deze winter niet te willen vertrekken. Mocht dit toch gebeuren dan zal Feyenoord mogelijk wel haast gaan maken met Tapia, maar vooralsnog is dit niet aan de orde.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties