Nieuws

McClaren: "Dacht dat het bij FC Twente niet ging werken"

McClaren: "Dacht dat het bij FC Twente niet ging werken"

Gisteren werd voormalig Manchester United trainer David Moyes aangesteld als coach van het Spaanse Real Sociedad. Hiermee treed hij in de voetsporen van Steve McClaren die als één van de weinige Britse coaches ook de stap naar het Europese vasteland maakte. De kampioenscoach van FC Twente waarschuwt Moyes voor met name de eerste zes maanden.

[google]"De eerste zes maanden bij Real Sociedad kunnen voor Moyes verwarrend worden. Mijn hoofd tolde toen en had het gevoel dat het niet ging werken. Na zes maanden begin je je aan te passen aan de cultuur en de taal waarmee je te maken hebt", aldus McClaren in gesprek met BBC.

Zelf gaat het met de naar Engeland teruggekeerde McClaren meer dan uitstekend. Afgelopen weekend versloeg het titelconcurrent Wolverhampton Wanderers met maar liefst 5-0 en nam wederom de leiding in de Engelse Championship. Hiermee ligt hij op koers voor de gewenste promotie naar de Premier League.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties