Nieuws

Miscommunicatie over buttons 'Twente Verenigt! '

Miscommunicatie over buttons 'Twente Verenigt! '

Zojuist kwam de gisteren opgerichte Ledenvereniging FC Twente '65 met correctie op de berichtgevingen van gisteren. Het betreft het onderwerp over de button die de supporters die deelnemen toegestuurd zouden krijgen.

RTV Oost meldde gisterenavond dat leden die zich aanmelden bij Twente Verenigt een button krijgen en plaatste daar de suggestieve tekst "Zonder lidmaatschap geen echte supporter!" bij. Navraag leert dat het gebaseerd is op een misverstand.

Gisteren zijn bij de nieuwjaarsreceptie buttons uitgedeeld aan vele enthousiastelingen die dezelfde avond al lid werden. Ook via de website www.twenteverenigt.nl stromen de aanmelding inmiddels binnen. Op de vraag wat nieuwe leden krijgen zegt een woordvoerder treffend: "hun club terug". Juist door nu een signaal af te geven en je te groeperen tot een groot front kun je tonen dat FC Twente springlevend is en kan de bodem gelegd worden voor een organisatie die open en transparant functioneert, met toezicht en het afleggen van verantwoording. [google]

Een ieder moet zelf weten hoe hij of zij zijn liefde aan de club toont. Daar is geen button voor nodig. De een gaat in vol ornaat richting elke wedstrijd, de ander volgt FC Twente enkel via de media. Uiteindelijk dragen we FC Twente allemaal een warm hart toe en door lid te worden van FC Twente bundelen we de kracht van de gewone supporter en sponsor.

Het lidmaatschap voor het huidige seizoen is gratis voor seizoenkaarthouders. Hiervoor dien je je wel even aan te melden via de site www.twenteverenigt.nl. Komend seizoen zal het lidmaatschap 19,65 euro bedragen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties