Nieuws

Noors supertalent komt meetrainen bij FC Twente

Noors supertalent komt meetrainen bij FC Twente

De 16-jarige middenvelder Emil Hansson komt voor de kerstdagen op trainingsstage naar FC Twente. De speler, die bij zijn club SK Brann bekend staat als supertalent, komt naar Twente om alvast kennis te maken met een zwaardere competitie. Volgens zijn zaakwaarnemer Bent Raknes is een transfer op dit moment niet aan de orde.

De speler zelf heeft veel zin in de trainingsstage. "Het zal vast leuk worden", zegt hij tegen Aftenposten. "Het seizoen zit er hier op, dus is dit een mooie gelegenheid om deze reis te maken. Maar ik wil wel benadrukken dat ik volgend seizoen nog gewoon bij Brann zal spelen." Het contract van de speler loopt nog tot 31 december 2016.

[google]De Noorse club heeft ook gewoon toestemming gegeven voor de trainingsstage van Hansson. "Het is bedoeld voor hem om kennis te maken met een hoger niveau", zegt zaakwaarnemer Raknes. "Hij zal enkele keren meetrainen met de A1 en Jong FC Twente. Alle Nederlandse clubs zijn er op gericht om voetballers te ontwikkelen."

Emil Hansson heeft zowel de Noorse als de Zweedse nationaliteit. De speler voelt zichzelf meer Noors en maakte vorig jaar de overstap van het Zweedse Kalmar FF naar SK Brann.

Foto: Aftonposten

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties