Nieuws

Opleidingscontract voor van der Heyden

Opleidingscontract voor van der Heyden

FC Twente en Jelle van der Heyden zijn een opleidingscontract overeengekomen. De 17-jarige middenvelder kwam in 2008 over van de Go Ahead Eagles en speelt momenteel in de A1 van FC Twente.

Jelle van der Heyden: “De ondertekening van het contract is heel belangrijk voor mij.


Het betekent dat FC Twente vertrouwen in mij heeft en dat geeft mij rust, nadat ik ruim anderhalf jaar heb gerevalideerd van mijn kruisbandblessure. Sinds het begin van dit seizoen heb ik de voorbereiding met de A1 meegemaakt en speel ik mijn wedstrijden. Het gaat goed, we staan bovenaan de ranglijst. Mijn ambitie is om me verder te ontwikkelen bij FC Twente en de eerste selectie te halen.”

Technisch Manager Cees Lok: “We zijn verheugd dat Jelle een opleidingscontract heeft getekend bij FC Twente. Jelle heeft de afgelopen periode een heel vervelende blessure gehad en heeft zich goed teruggewerkt. Met dit opleidingscontract biedt FC Twente hem de mogelijkheid zich te richten op de eindfase van de studie en het vervolg van zijn voetballoopbaan.”

FC Twente

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties