Nieuws

"Prima overwinning tegen zeer verdedigend ingestelde ploeg"

"Prima overwinning tegen zeer verdedigend ingestelde ploeg"

Gisteren wonnen de FC Twente vrouwen het vierde duel in elf dagen tijd. De vrouwen speelden gisteren een inhaalduel tegen Club Brugge, en ook deze werd glansrijk gewonnen. De eindstand werd 0-3. De vrouwen zijn bezig aan een goed seizoen, en nog steeds in de race voor het landskampioenschap. Arjan Veurink keerde gisteren met een tevreden gevoel huiswaarts.

"Ik ben tevreden over onze prestatie vanavond", aldus de oefenmeester tegenover Voetbal Centraal. "Het veld was zeer moeilijk bespeelbaar, waardoor we wat opportunistischer moesten spelen. Dit hebben we prima gedaan. Al met al een prima overwinning tegen een zeer verdedigend ingestelde ploeg."

[google] De titel is nog steeds haalbaar, wel moeten de Tukkers dan over Standard Luik heen, dat koploper is in de BeNe League. Ook lopen de Belgen nog 1 wedstrijd achter op de huidig landskampioen, en het puntenverschil van twee punten kan daarom nog uitlopen tot een marge van vijf. Standard speelt aankomende vrijdag thuis tegen KAA Gent. Er staan nog zeven competitiewedstrijden op het programma voor de FC Twente vrouwen, de derde landstitel ligt daarom nog steeds binnen handbereik voor de Tukkers.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties