Nieuws

Promes baalt: "Moeilijk de slaap te vatten"

Promes baalt: "Moeilijk de slaap te vatten"

Aanstaande zondag staat voor Oranje het treffen met Letland op het programma. Een beladen wedstrijd wat bij verlies zal bondscoach Guus Hiddink zijn ontslag indienen bij de KNVB. Afgelopen zaterdag speelde het Nederlands elftal een slechte generale tegen het Mexico van Jesus Corona. In eigen huis verloor Oranje met 2-3.

Ook voormalig FC Twente aanvaller Quincy Promes deed mee tijdens deze wedstrijd. Hij viel in maar wist verder weinig indruk te maken. Opmerkelijk is tevens dat als Promes speelt er weinig te vieren valt bij Oranje. "Ik ben niet zo van de statistieken, maar dat ik met Oranje nog nooit een wedstrijd heb gewonnen daarvan ben ik me bewust. Er zijn leukere lijstjes denkbaar. Ik slaap sowieso slecht na een wedstrijd, maar woensdag was het nog moeilijker om de slaap te vatten. Het was een slechte wedstrijd, zowel individueel als met het team.”

[google]Niet alleen om Hiddink is de wedstrijd van zondag beladen. Oranje heeft na drie wedstrijden slechts drie punten in de EK kwalificatiepoule waar IJsland de verrassende koploper is met negen punten uit drie wedstrijden. "De sfeer is wel harder geworden na IJsland", bekent Promes tegenover Metronieuws. "We willen met zijn allen hieruit komen, dus wordt er veel gepraat en veel naar beelden gekeken. En daar wordt je inderdaad niet altijd vrolijk van.”

"We hebben we het aan ons zelf te wijten. Het is aan ons, de spelers, om de negatieve serie waarin we zitten tot een halt te roepen. Ik weet ook zeker dat dit zal gebeuren”, besluit de aanvaller van Spartak Moskou.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties