Nieuws

Update: Quincy Promes plaatst opmerkelijke video

Update: Quincy Promes plaatst opmerkelijke video

Het gaat Quincy Promes goed af in Rusland. Het afgelopen seizoen presteerde hij uitermate goed, en hij heeft zich daarmee uitgebreid in de kijker gezet. Onder andere Juventus ziet de handtekening van Quincy Promes wel zitten. Toch is de oud-Tukker ook met hele andere dingen bezig, en dat mag iedereen weten.

[google] Quincy Promes staat op de nummer 2 positie in de topscorerslijst in Rusland, en dat is ook bij andere clubs niet onopgemerkt gebleven. Nu het zomer is, heeft de oud-speler van FC Twente ook wat meer tijd voor andere dingen, en daar geniet hij erg van. Hij laat dan ook het liefst zoveel mogelijk mensen hieraan meegenieten. "Als ik uit me osso kom, ga ik straight money blowen." vertelt hij in onderstaande video.

Update: Het zou volgens Promes zelf gaan om een oude video van drie jaar geleden.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties