Nieuws

Rosales begeert door clubs uit grote competities

Rosales begeert door clubs uit grote competities

Roberto Rosales is bezig aan zijn laatste contractjaar bij FC Twente. Begin juli zal zijn contract aflopen waardoor hij transfervrij de door hem gewenste nieuwe stap kan maken. De Venezolaan werd eerder al gelinkt aan Arsenal en AS Monaco maar mag volgens zijn zaakwaarnemer rekenen op meer interesse.

[google]Zo zouden er ook clubs uit de Bundesliga en de Russische Premjer Liga belangstelling hebben in de aanvallend ingestelde rechtsback. "Rosales kan op heel wat interesse rekenen. Er zijn ploegen uit Engeland, Duitsland en Rusland geïnteresseerd. De zaken zijn dus aan het rollen. We zien wel wat het uiteindelijk wordt", geeft zijn zaakwaarnemer Dirk De Vriese aan in gesprek met VoetbalNieuws.

Roberto Rosales kwam medio 2010 over van het Belgische AA Gent naar FC Twente. Komende zomer loopt zijn contract af en kan hij zich richten op de door hem zo gewenste nieuwe uitdaging in zijn voetbalcarrière.

[nederbet]
[ligatus].

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties