Nieuws

Rosales en Chadli weer terug bij FC Twente

Rosales en Chadli weer terug bij FC Twente

Roberto Rosales en Nacer Chadli hebben zich weer gemeld bij FC Twente. Roberto Rosales keerde terug van zijn verdiende vakantie na de Copa America te hebben gespeeld en Chadli heeft door zijn blessure besloten niet te kunnen spelen voor zijn land België en terug te keren naar Enschede.

Rosales speelde de afgelopen zomerstop met zijn land Venezuela om de Copa America. De rechtsback behaalde tijdens dit toernooi de 4e plaats met zijn team. Het had mooier kunnen zijn aangezien in de halve finale het mogelijk winnende doelpunt van Venezuela tegen Paraguay werd afgekeurd waarna Venezuela de wedstrijd won na strafschoppen.

Chadli mistte bij Twente het laatste deel van de voorbereiding en moest ook de wedstrijden in de derde voorronde van de Champions League tegen FC Vaslui, de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax en de competitieopening tegen NAC.

Ter vervanging van Chadli riep bondscoach Derick Tshimanga van SC Lokeren op. Chadli blijft op zijn beurt in Enschede werken aan zijn herstel. De aanvaller hoopt komende zondag van de partij te zijn als Twente het op neemt tegen AZ.

Zojuist bereikte ons tevens het bericht dat Luuk de Jong weer aan zal gaan sluiten bij FC Twente. De spits was geselecteerd voor het Nederlands elftal maar door hevige rellen in de wijk Tottenham vindt het vriendschappelijke duel tegen Engeland geen doorgang.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties