Nieuws

Seizoen 1970-1971

Seizoen 1970-1971

Het seizoen 1970/1971 was het zesde jaar in het bestaan van de Nederlandse voetbalclub FC Twente. De Tukkers kwamen uit in de Nederlandse Eredivisie, namen deel aan het toernooi om de KNVB beker en speelden in de Jaarbeursstedenbeker.

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar was Kees Rijvers trainer van FC Twente. Hij werd geassisteerd door Spitz Kohn.

FC Twente eindigde in de competitie op de vijfde plek en werd in de KNVB beker in de derde ronde na verlenging uitgeschakeld door Sparta in Rotterdam.

In de jaarstedenbeursbeker reikte Twente tot de kwartfinale waar het werd uitgeschakeld door het Italiaanse Juventus.

Selectie seizoen 1970-1971

Eddie Achterberg, Johan Beekman, Gerrie Calot, Issy ten Donkelaar, Epi Drost, Thomas Geerdink, Frits Hilgerink, Benno Huve, Cees van Ierssel, Jan Jeuring, Job van Lenthe, Antal Nagy, Rene Notten, Ben Nijhuis, Kalle Oranen, Theo Pahlplatz, Ferry Pirard, Lloyd Rooks, Piet Schrijvers, Wim Snikkers, Jan Streuer, Kick van der Vall, Willem de Vries, Klaas Westerhuis, Rene van de Kerkhoff, Willy van de Kerkhoff, Istvan Kenderesi, Weijering

Oproep

Heb jij foto's en/of beeldmateriaal van deze periode en zou je deze met ons willen delen dan zouden wij graag met je in contact komen. Stuur een mailtje naar info@fctwente.nu en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Bron: Wikipedia

[nggallery id=62]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties