Nieuws

Shoukov terug in Twente

Shoukov terug in Twente

Dmitri Shoukov is weer terug op de Nederlandse velden. Niet als voetballer, maar als trainer. De inmiddels 36-jarige Rus loopt vanaf vandaag stage bij Heracles Almelo. Shoukov is eigenlijk assistent-trainer van Krylia Sovetov Samara, maar heeft vanwege de Russische winterstop de gelegenheid om ervaring op te doen in Nederland.

Als voetballer kwam Shoukov uit voor onder meer Vitesse, NAC Breda, Willem II en FC Twente. De sierlijke rechtspoot is bij Heracles Almelo terecht gekomen na contact met John Stegeman, met wie hij in het verleden samenspeelde bij Vitesse. Stegeman is één van de assistenten van hoofdtrainer Peter Bosz bij Heracles.

Tussen 2004 en 2007 stond Shoukov onder contract bij FC Twente. Hij speelde in totaal 37 duels voor de Tukkers en scoorde daarin 4 maal.

Actie!! Registreer je op het FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties