Nieuws

Tadic: "Elke club ter wereld leeft van transferinkomsten"

Tadic: "Elke club ter wereld leeft van transferinkomsten"

Dusan Tadic sprak gisteren uit tevreden te zijn met de behaalde derde plek in de competitie. Deze plek werd gisteren veiliggesteld door met 2-5 te winnen in Nijmegen tegen NEC. Hierdoor heeft de club zich verzekerd van de play-off ronde van de Europa League. Tadic zelf zal deze naar verwachting niet meer meemaken.

"Aan het begin van het seizoen verwachtte vrijwel niemand dat FC Twente in de top-drie zou kunnen eindigen. We hebben veel nieuwe spelers moeten inpassen. Daarom mogen we best tevreden zijn met het behalen van de derde plek."

[google]"Of dit mijn laatste uitwedstrijd in de Eredivisie was? Dat zullen we zien", vervolgt de Serviër tegenover de Telegraaf. "Dit is niet het moment om daarover te praten. Ik ben nog steeds gelukkig bij FC Twente, maar natuurlijk heb ik net als elke speler een persoonlijke ambitie. De Engelse en Duitse competitie spreken mij enorm aan. Aan het eind van het seizoen zullen we vanzelf zien wat er gaat gebeuren."

Tadic weet niets van financiële kopzorgen FC Twente

Dat FC Twente in financieel zwaar weer verkeert en Tadic komende zomer zeer waarschijnlijk noodgedwongen moet verkopen kwam als nieuws voor de Tadic. "Dat hoor ik nu voor het eerst. Maar ik vind het niet vreemd dat een club soms spelers moet verkopen. Elke club ter wereld leeft van transferinkomsten. Dat is normaal."
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties