Nieuws

Ten Voorde kritisch: "Communicatie blijkbaar teveel gevraagd"

Ten Voorde kritisch: "Communicatie blijkbaar teveel gevraagd"

Na de wedstrijd tegen NEC stond René Hake net iets anders voor de camera dan normaal. Zoals altijd was hij stoïcijns en gevat, maar dit keer was hij zeer kortaf. Het had niet alleen te maken met de falende aanvallers en de schutterende verdediging. Hake was kwaad omdat hij Tapia had laten gaan en in de veronderstelling was er íéts mogelijk zou zijn, zoals beloofd in Spanje en ook nog eens herhaald tijdens de nieuwjaarsreceptie. Hij kwam bedrogen uit en haalde uit naar het bestuur.

Volgens FC Twente clubwatcher Leon ten Voorde is de kritiek van Hake richting het bestuur volkomen terecht. "Komende maandag sluit de transfermarkt en alle beloftes die hem en de achterban zijn gedaan, blijken dus niets waard te zijn. Het enige dat de club kan is voor een minimaal bedrag huren, zoals nu in het geval met de Duitser Stefan Thesker is gebeurd."

[google]"Iedereen heeft er begrip voor dat Twente financieel moet overleven en dat de club zich niets kan permitteren. Maar waarom roep je eerst dat er wel iets kan, terwijl je in de praktijk met handen en voeten gebonden bent aan het reddingsplan van de gemeente? Zijn Hake en Van Leeuwen aan het lijntje gehouden, en voor de gek gehouden? Heeft de nieuwe financiële man Onno Jacobs op de rem getrapt? Of had men stiekem verwacht dat er meer miljoenen zouden binnenkomen?" Hiermee doelt Ten Voorde op de verwachte transfer van Hakim Ziyech, maar hij zit nog altijd bij FC Twente. Er is interesse, maar of de juiste club ertussen zit voor Ziyech?

FC Twente beloofde dat het transparant zou zijn, maar het niet vermelden dat Van den Belt langer uit de running is, het niet naar de achterban communiceren dat commissaris De Winter gaat stoppen en de transferbeloftes niet nakomen. "Communicatie tussen de verschillende geledingen is blijkbaar nog steeds te veel gevraagd. Ondanks alle goede inspanningen van de supportersgroepen is Twente nog altijd een groot eilandenrijk", besluit Ten Voorde zijn relaas in de Tubantia.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties