Nieuws

Theo Janssen: "Probleem FC Twente ligt op het middenveld"

Theo Janssen: "Probleem FC Twente ligt op het middenveld"

Met de wedstrijd FC Twente - Vitesse keerde Theo Janssen weer even terug in Enschede. De middenvelder, die een dragende speler was in het kampioensjaar bij FC Twente, ziet ook dat het allemaal wat minder gaat bij zijn voormalige club maar ziet dit wel goed komen.

"Ik denk dat het probleem groten­deels op het middenveld van Twente ligt", begint Janssen tegenover de Tubantia. "Daar lopen twee dezelfde type spelers.


In het kampioensjaar had­den we drie verschillende types op het middenveld. Wout Brama liep de gaten dicht, ik zorgde voor de passes en Kenneth Perez was de crea­tieve man. Nu heb je Wout en daar­voor met Fer en Janssen twee lopers.

Ook de aanval is er kwalitatief op achteruit gegaan. "Toen Elia en Arnautovic gingen, kwamen Ruiz en Stoch... Twente heeft er altijd voor gezorgd dat er goede vervangers kwamen voor spe­lers die vertrokken. Nu is het wat an­ders gelopen, dat komt wel goed."

Tijdens en na afloop van de wedstrijd werd Janssen luidkeels toegezongen door de supporters van FC Twente. Een mooi teken van respect voor de middenvelder die drie seizoenen speelde voor FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties