Nieuws

Twente zoekt naar structurele oplossing speellocatie beloften

Twente zoekt naar structurele oplossing speellocatie beloften

De wedstrijd van Jong FC Twente tegen Almere City van morgenavond is verplaatst naar de Jens Vesting in Emmen. FC Twente bekijkt de mogelijkheden om ook de aankomende thuiswedstrijden van het beloftenteam te verplaatsen.[google]

Reden voor deze verplaatsing is de slechte status van het overbelaste veld in de Grolsch Veste. Zaterdag, als Twente tegen Excelsior speelt, wordt de vijfde wedstrijd in vijftien dagen in het stadion gespeeld. Voor een nieuw veld is geen geld bij de club. Mogelijk wordt de uitwijklocatie in Emmen vaker gebruikt dit seizoen.

Twente probeert voor volgend sei­zoen een structurele oplossing te vinden voor de wedstrijden van de beloften, meldt de Twentsche Courant Tubantia. Het Polman Stadion is voor FC Twente geen optie, omdat daar te veel haken en ogen aanzitten. Een verhuizing naar een amateuraccommodatie in de eigen regio is ook geen optie, omdat de KNVB zware eisen stelt aan de kwaliteit van de lichtinstal­latie en aan de omstandigheden voor de uit-supporters.

Waar zou Jong FC Twente volgens jullie haar thuiswedstrijden moeten spelen?
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties