Nieuws

Van Halst vindt nieuwe banen

Van Halst vindt nieuwe banen

Oud-voetballer en voormalig directeur van FC Twente Jan van Halst wordt op 1 januari 2012 de nieuwe directeur van Verzuimreductie. Tegelijkertijd wordt het Hengelose bedrijf van Marcel Wenting deels verkocht aan investeringsbedrijf Gilde. Van Halst gaat deze job drie dagen in de week doen. De andere twee dagen gaat hij werken voor het sportmarketingbedrijf Sportfive.

Toen hij stopte bij FC Twente kreeg de oud-speler een aantal aanbiedingen. Hij koos dus uiteindelijk voor genoemde bedrijven. ‘Bij Verzuimreductie krijg ik de kans om buiten mijn comfortzone te treden. Kijken of me dat ligt. Een mooie uitdaging. Bij Sportfive krijg ik de kans in de keuken van clubs te kijken. Met mijn sportachtergrond is dat ook interessant.’

Van Halst vertrok officieel per 1 december bij FC Twente, maar stopte al eerder met zijn werkzaamheden. Hij was bij de eredivisionist aanvankelijk commercieel-directeur, maar werd later algemeen directeur. Ook is hij oud-speler van de club. ‘Sinds kort ben ik dus supporter’, aldus Van Halst die op 1 januari aanvangt met zijn nieuwe functies.

Twentesport

Discussieer hierover op www.fctwenteforum.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties