Nieuws

Verbeek: "Als ik hier ook word ontslagen is het gedaan met mij in Duitsland"

Verbeek: "Als ik hier ook word ontslagen is het gedaan met mij in Duitsland"

De meeste mensen die FC Twente een warm hart toedragen zien Gert-Jan Verbeek liever vandaag dan morgen aangesteld worden bij de club uit Enschede. Met zijn Duitse werkgever, Vfl Bochum, deed hij het begin dit seizoen naar behoren. Hij speelde zelfs mee om de bovenste plaatsen in de Bundesliga 2. Inmiddels staat hij 8e en lijkt promotie ver weg. Toch heeft de oud trainer van o.a. Heracles het prima naar zijn zin bij de Oosterburen.

[google]"Alleen qua media heb ik het hier minder naar mijn zin", vertelt Verbeek tegen het Algemeen Dagblad over zijn verblijf in Duitsland. "Als ik hier na mijn periode bij Nürnberg (2013/2014, red.) ook word ontslagen, is het uiteraard wel een beetje gedaan met mij in Duitsland." Verbeek staat er in Duitsland om bekend het geregeld aan de stok te hebben met journalisten van BILD.

"Ze zijn hier mensen gewend die anderen naar de mond praten", licht de geboren Deventenaar toe. "De vorige trainer hier sprak heel wollig. Zijn persconferenties duurden meer dan een halfuur. De tegenstander werd overladen met complimenten. Ik ben na vijf minuten wel klaar", sluit de oefenmeester af.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties