Nieuws

Verrassende transfer McGoldrick

Verrassende transfer McGoldrick

Ondanks eerdere berichten in de Engelse media dat David McGoldrick voor de rest van het jaar verhuurd zou zijn aan Coventry City heeft de spits toch een nieuwe club gevonden. De topscorer van Coventry is door zijn club Nottingham Forrest teruggeroepen en direct weer uitgeleend aan Ipswich Town dat uitkomt op het 2e niveau van Engeland.


Sky Sports bracht enkele maanden geleden naar buiten dat McClaren en FC Twente de verrichtingen van Coventry spits McGoldrick nauwlettend in de gaten houden. De coach van FC Twente kent de spits nog uit zijn tijd bij Nottingham Forrest.

Na een uitstekende eerste seizoenshelft bij Coventry City waar McGoldrick 17x scoorde in 23 wedstrijden, laaide de interesse in de spits op maar kon Nottingham Forrest McGoldrick niet terug halen omdat er geen clausule in het huurcontract zou zitten. Niets bleek minder waar en vandaag kwam naar buiten dat McGoldrick voor een half seizoen uitgeleend wordt aan Ipswich Town dat uitkomt in dezelfde competitie als Forrest.

Het contract van McGoldrick bij Forrest loopt aan het einde van het seizoen af waardoor hij aankomende zomer transfervrij de deur uit kan lopen.

De transfer naar Ipswich geeft FC Twente de kans om te zien of McGoldrick ook op een niveau hoger uit de voeten kan alvorens hem een eventueel contractvoorstel te doen voor het komende seizoen.

mcgoldrick

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties