Nieuws

Video: McClaren: "Beste helft ooit"

Video: McClaren: "Beste helft ooit"

Trainer Steve McClaren van FC Twente dacht halverwege de topper tegen PSV dat hij droomde. 'Die eerste helft van ons was een van de beste die ik ooit heb gezien. Dit was een wedstrijd met drama en kwaliteit, het had alles in zich', aldus McClaren.

Halverwege leidde FC Twente met 4-0, uiteindelijk werd het 6-2 in Eindhoven. 'Met en zonder bal speelden we perfect. We winnen hier met 6-2, dat hebben niet veel ploegen gedaan. En dan ook nog op deze manier, echt geweldig.'

Bijsmaak
De Brit was niet blij met de rode kaart die verdediger Douglas kort na rust kreeg voor een trap op de achillespees van Ola Toivonen. 'Ongelooflijk en belachelijk', aldus McClaren.

Douglas werd weggestuurd toen FC Twente al met 4-0 voor stond. McClaren: 'We zeiden halverwege: het enige dat ons kan stoppen is dat we iets stoms doen. Nou, dat deden we ook. Dat laat wel een nare smaak achter in de mond.'

McClaren na afloop voor de camera van de NOSPlaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties