Nieuws

Voormalig FC Twente aanvaller gaat cashen in Turkije

Voormalig FC Twente aanvaller gaat cashen in Turkije

Na vier seizoenen te hebben gespeeld in de Deense competitie heeft Joshua John besloten te gaan voor een nieuwe uitdaging. De 27-jarige buitenspeler gaat zijn geluk beproeven bij het Turkse Bursaspor. Niet alleen een sportieve vooruitgang, maar John zou er ook een lucratief contract op hebben nagehouden.

Joshua John kwam begin 2012 over van Sparta Rotterdam naar FC Twente. Het werd een ongelukkig huwelijk want iets meer dan een half jaar later werd hij alweer verhuurd aan het Deense FC Nordsjaelland. Hier maakte hij indruk waarna de club besloot John definitief over te nemen. De afgelopen jaren werd de uitblinkende John meerdere malen in verband gebracht met een transfer en nu is dan eindelijk het moment daar.

[google]Als hij de medische keuring doorstaat dan zal John een contract tekenen voor drie seizoenen.

Doe mee aan de FC Twente Topcoach competitie en WIN mooie prijzen!!


Net als de afgelopen jaren organiseert Twente Insite ook dit jaar weer een FC Twente Topcoach competitie. Koop met een budget van 52 miljoen euro 18 spelers en scoor met deze selectie zoveel mogelijk punten! Voor de uiteindelijke top vijf hebben we mooie prijzen. KLIK HIER en doe ook mee! PS: Vergeet niet je vrienden uit te dagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties