Nieuws

Vraagprijs Ola al 12 miljoen Euro

Vraagprijs Ola al 12 miljoen Euro

De opmars van Ola John, die vorige week voor het eerst werd opgenomen in de selectie van Oranje, is ook in Engeland doorgedrongen.

“FC Twente doet dat toch telkens erg goed met die buitenspelers”, vertelt Fulham-manager Martin Jol in het magazine van NUsport.

“Eerst Stoch, daarna Elia, toen Chadli en Ruiz, nu weer John. Kan geluk zijn, maar het gaat steeds meer op visie lijken.”

Voormalig Ajax-trainer Jol gooide naar bijna al die buitenspelers al eens een hengel uit, maar kreeg alleen Bryan Ruiz op het droge. Voor Ola John zal hij niet aankloppen.

“Hij heeft verlengd, is doorgebroken en dan gaat FC Twente zo naar een vraagprijs van twaalf miljoen euro. Met dat soort bedragen hoef ik niet naar mijn baas te gaan.”

Volgens Jol is het een kwestie van tijd voordat John de oversteek maakt. “Luciano Narsingh en hij zijn spelers die hier terecht moeten kunnen komen."

"John wordt steeds productiever. Coaches kijken naar statistieken. Leg je er een stuk of twaalf voor en maak je er zelf nog acht dan word je erg interessant.”

Bron: NuSport

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties