Wat deden de internationals

Dinsdagavond werden er diverse oefeninterlands gespeeld. Hierbij kwamen diverse FC Twente-spelers in actie voor de nationale selectie. Een overzicht van wat de internationals deden.

Luuk de Jong

Het Nederlands elftal speelde dinsdagavond in Hamburg een oefeninterland tegen Duitsland. In de eerste helft drukten de Duitsers het veldoverwicht uit in een 2-0 voorsprong. In de tweede helft kwam Duitsland op 3-0 en dat was ook de eindstand. De goals werden gescoord door Müller, Klose en Özil. FC Twente-aanvaller Luuk de Jong kwam vijf minuten voor tijd in het veld voor Wesley Sneijder.

Nacer Chadli

België oefende tegen Frankrijk. In het Stade France begon Nacer Chadli bij België op de bank, maar de aanvaller van FC Twente kwam na een uur spelen in het veld voor Moussa Dembele. Doordat beide landen niet tot score kwamen eindigde het duel in 0-0.

Emir Bajrami

Zweden speelde dinsdagavond op Wembley een oefeninterland tegen Engeland. In de eerste helft kwam Engeland op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Barry. In de tweede helft werd er niet meer gescoord. Emir Bajrami kwam drie minuten voor tijd in het veld voor Rasmus Elm.

Marc Janko

Oostenrijk speelde dinsdagavond een oefeninterland in en tegen Oekraïne. Bij Oostenrijk speelde Marc Janko als aanvoerder de gehele wedstrijd. Het thuisland kwam voor rust op voorsprong en twintig minuten voor tijd kwam Oostenrijk door een eigen goal op gelijke hoogte. In de laatste minuut scoorde Oekraïne alsnog de 2-1.

Roberto Rosales

Venezuela speelde dinsdagavond in eigen land de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bolivia. Het thuisland won met 1-0. Rosales speelde bij Venezuela de hele wedstrijd.

Bron: FC Twente