Nieuws

Willem II trainer: "Zivkovic is gewoon onderdeel van ons"

Willem II trainer: "Zivkovic is gewoon onderdeel van ons"

FC Twente heeft zich in Amsterdam gemeld voor Richairo Zivkovic. De spits is ongelukkig in Tilburg waar hij de afgelopen wedstrijden op de tribune plaats moest nemen. Willem II kocht op haar beurt Ogbeche van Canbuur. Een duidelijk signaal richting de Ajax huurling, maar volgens zijn coach Jurgen Streppel is zijn tijd bij Willem II nog niet voorbij.

[google]"Hij is nog steeds onderdeel van ons, en op het moment dat hij presteert en het heel goed doet en zijn ding doet is hij gewoon onderdeel van onze selectie." Desondanks zat de spits de laatste twee wedstrijden op de tribune, en dat terwijl Ogbeche nog niet bij de selectie zat. Streppel pareert; "Maar daarvoor heeft hij volgens mij heel veel gespeeld en doelpunten gemaakt, dus ook dat hoort erbij als je meerdere spelers hebt."

Naast FC Twente zijn ook Roda JC en AZ in de race voor Zivkovic. Een andere club die wordt gelinkt is Cambuur, maar volgens trainer Henk de Jong komt Zivkovic niet naar Leeuwarden. "Zivkovic is voor ons niet haalbaar. Wij moeten andere spelers zoeken die we kunnen betalen", is de duidelijke boodschap in gesprek met Voetbal Inside.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties