Oud-spelers FC Twente

Schimmelpenninck verafschuwt bezoek Ziyech aan 'crimineel' Promes: “Heulen met de vijand”

Schimmelpenninck verafschuwt bezoek Ziyech aan 'crimineel' Promes: “Heulen met de vijand”

Quincy Promes werd al verdacht van betrokkenheid bij drugshandel. Nu wordt hij er ook daadwerkelijk voor vervolgd door het Openbaar Ministerie. Een lading van maar liefst 1.370 kilo cocaïne, dat een straatwaarde heeft van naar schatting 75 miljoen euro, werd in januari 2020 onderschept in de haven van Antwerpen. Het OM verdenkt Promes van betrokkenheid. De Amsterdammer werd al vervolgd vanwege verdenking van het neersteken van zijn neef.

Ondanks al het nieuws omtrent de voetballer besloot Hakim Ziyech, die in het seizoen 2019-2020 samen met Promes speelde bij Ajax, een bezoekje aan Moskou te brengen, waar Promes speelt voor Spartak. De speler van Chelsea maakte lachend foto’s met zijn oud-teamgenoot en met een Spartak Moskou-shirt met de naam van Ziyech achterop.

Het bezoekje van Ziyech is bij Sander Schimmelpenninck helemaal in het verkeerde keelgat geschoten. De opinieschrijver en FC Twente-supporter haalt op social media dan ook uit naar de Marokkaanse voetballer. "Gezellig op bezoek bij crimineel Promes in fucking Moskou. Dat je een domme proleet bent die alles voor geld doet is één, maar dit is heulen met de vijand. Promes hoefde al nooit meer in een Nederlands stadion te komen, Ziyech kan ook op de lijst", schrijft Schimmelpenninck op zijn Twitter-account.

Wat vind jij van het bezoek van Ziyech en de reactie van Schimmelpenninck? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties