Oud-spelers FC Twente

Stevens ondanks pittige uitspraken Advocaat tóch naar ADO Den Haag

Stevens ondanks pittige uitspraken Advocaat tóch naar ADO Den Haag

Sonny Stevens keert terug op de Nederlandse velden. De doelman vertrok afgelopen zomer nog naar het zonnige Griekenland, waar hij een contract tekende tot medio 2024 bij OFI Kreta. Nu iets meer dan zes maanden later houdt hij het alweer voor gezien en gaat hij aan de slag bij ADO Den Haag. Hier hoopt hij weer speelminuten te gaan maken.

In Griekenland startte Stevens als de eerste doelman, maar raakte zijn plek al na zes competitieronden weer kwijt. In die zes wedstrijden moest Stevens 10 keer vissen. Zijn opvolger deed de zes wedstrijden erop exact hetzelfde, maar een tweede kans voor Stevens bleef uit. Om die reden koos hij voor een tijdelijke terugkeer naar Nederland.

Twee weken geleden leek de overgang van Stevens naar ADO Den Haag definitief niet door te gaan. Voor de camera van ESPN zei ADO-trainer Dick Advocaat dat de oud-doelman van FC Twente veel teveel geld wilde verdienen. "Ik wil niet liegen, daar hebben we wel mee gesproken, maar hij dacht dat hij hier miljonair kon worden. Dat kun je hier niet."

Nu twee weken later zijn de partijen het wel eens geworden door het sluiten van een huurovereenkomst. Voor Stevens wordt het zijn zesde Nederlandse club. Hij begon bij FC Volendam en speelde daarna voor FC Twente, Go Ahead Eagles, Excelsior, Cambuur Leeuwarden en nu dus ADO Den Haag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties