Prachtgoal Thesker genomineerd voor 'Doelpunt van de Week'

Stefan Thesker speelde afgelopen weekend een hoofdrol in het spektakelstuk tegen Ajax. De Tukkers wisten in de Grolsch Veste uiteindelijk met 3-3 gelijk te spelen tegen de Amsterdammers. Het tweede doelpunt van de aanvoerder van FC Twente is genomineerd voor doelpunt van de week.

[google]FC Twente stond na rust met 2-0 achter tegen Ajax, maar Stefan Thesker zorgde al na drie minuten spelen in de tweede helft voor de 2-1. De aanvoerder van FC Twente kopte de bal achter Ajax doelman Onana. Een kwatier later scoorde Thesker ook de aansluitingstreffer. De bal kwam hoog bij Thesker terecht die hem op zijn borst aannam en prachtig uithaalde. Zijn tweede goal is genomineerd voor het 'Doelpunt van de Week' van Voetbal International.

Naast Stefan Thesker zijn ook Fran Sol, Henk Veerman, Lasse Schöne en Pantelis Hatzidiakos genomineerd. Om je stem uit te brengen klik hier...