Nieuws

Programma oefenwedstrijden voorbereiding 2012-2013

Programma oefenwedstrijden voorbereiding 2012-2013

FC Twente start op maandag 18 juni met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dan staat de eerste training gepland voor de eerste selectie en de beloften. De selectie zal dan nog niet compleet aanwezig zijn vanwege het EK 2012. Voordat het eerste Europese duel wordt gespeeld op 5 juli, spelen de Tukkers vier oefenwedstrijden in de regio. Het programma is als volgt:

Zaterdag 23 juni, 15.00 uur, sportpark ‘De Krompatte’, Enter
sv Enter – FC Twente

Dinsdag 26 juni, 19.00 uur, complex ‘De Morgenzon’, Winterswijk
WVC – FC Twente

Donderdag 28 juni, 18.45 uur, sportpark ‘Het Midden’, Vriezenveen
Twenterand – FC Twente

Zaterdag 30 juni, 16.00 uur, sportcomplex ‘De Greune Weide’, Zieuwent
RKZVC – FC Twente

Voorronde Europa League

FC Twente komt uit in de eerste voorronde van de Europa League. Dat betekent dat er op donderdag 5 en 12 juli gespeeld wordt in deze voorronde. De loting is op 25 juni. Dan wordt de tegenstander bekend. Ook weet FC Twente dan wanneer het thuisduel gepland staat. Bij winst plaatst FC Twente zich voor de volgende voorronde. Er worden daarnaast nog enkele oefenwedstrijden ingepland, afgestemd op het verloop van de voorrondes van de Europa League. Informatie over deze wedstrijden volgt t.z.t.

Bron: www.fctwente.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties