Twente Insite

FC Twente Nieuws

Pusic verklaart: “We blaken natuurlijk al niet van het zelfvertrouwen”

Pusic verklaart: “We blaken natuurlijk al niet van het zelfvertrouwen”

Marino Pusic zit voor het eerst sinds het ontslag van René Hake vandaag op de bank op de plek van hoofdtrainer. Als interim waakt hij over het team in de transitieperiode tot de aanstelling van de nieuwe trainer. Pusic gooide de basisopstelling niet radicaal om.

“Als je de omstandigheden bekijkt, en je ziet dat er een andere trainer voor de groep staat, dat is natuurlijk van grote invloed op de jongens. Op dit moment is het dan ook niet handig om te gaan wijzigen in de basisopstelling”, aldus de interim hoofdtrainer tegenover FOX Sports.

“We blaken natuurlijk al niet van het zelfvertrouwen”, gaat Pusic verder. “Ik ben van mening dat grote veranderingen niet positief zullen bijdragen aan het zelfvertrouwen. Het opbouwen van zelfvertrouwen; daar hebben we de afgelopen twee dagen veel ingestoken. Ik geef dezelfde 11 vandaag een kans om revanche te nemen voor het verlies tegen Willem II. Ben benieuwd naar hun reactie vanavond.”

Het ontslag van Hake kwam als een mokerslag binnen bij Pusic. “Het ging allemaal zo snel, het is haast onwerkelijk, echt wennen. Ik vind het vreselijk. Maar aan de andere kant weet je dat in dit vak dergelijke dingen kunnen gebeuren. We moesten ons toch richten op deze wedstrijd, al is dat niet eenvoudig.”

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op