Samenvatting: FC Twente klopt NEC in laatste wedstrijd voor winterstop

FC Twente speelde afgelopen vrijdag haar laatste wedstrijd in 2018. De ploeg van trainer Marino Pusic ontving in eigen huis NEC Nijmegen, en wist haar overtuigende spel met een 2-0 zege te bekronen.

FC Twente was vanaf de aftrap de bovenliggende partij. Na een halfuur spelen zette Rafik Zekhnini na een prachtige individuele actie de 1-0 op het scorebord. Vlak na rust kwam Jari Oosterwijk in kansrijke positie, kapte zijn tegenstander uit en tekende voor de verdubbelingstreffer. Alles lukte in de tweede helft bij de spits van de thuisploeg, maar meerdere doelpunten zaten er niet in. De wedstrijd eindigde hiermee in 2-0 in het voordeel van FC Twente.

Opstelling FC Twente: Drommel; Nacho, Schenk, Bijen, Ricardinho; Brama, Smith (90' Roemeratoe), Espinosa (90' Boere); Aitor, Oosterwijk, Zekhnini (81' George)