Samenvatting: FC Twente krijgt hekkensluiter ADO niet op de knieën

Afgelopen vrijdag speelde FC Twente met 1-1 gelijk op bezoek bij ADO Den Haag. Door de remise zakt de club uit Enschede naar de achtste plek in de eredivisie, daar waar de Hagenezen de laatste plaats nog altijd niet hebben weten te verlaten.

[google]Na ruim tien minuten spelen opende ADO de score. Een schot van Guyon Fernandez werd door doelman Nick Marsman niet goed genoeg verwerkt, waardoor Ruben Schaken de bal voor het intikken had en de 1-0 op het scorebord zette. In de 26ste minuut maakten de Tukkers de 1-1, door een krachtig schot in de hoek van spits Enes Ünal die zo afrekende met zijn doelpuntloze reeks. In de tweede helft gingen beide ploegen nog wel op zoek naar de winnende treffer, maar deze viel uiteindelijk niet en dus eindigde de wedstrijd in 1-1.

Opstelling FC Twente: Marsman; Ter Avest, Andersen, Thesker, Van der Lely; Van der Heyden, Mokotjo, Celina; Seys (65. Yeboah), Ünal, Jensen (83. Bunjaki).