Samenvatting FC Twente - PSV seizoen 2020-2021 (1-1)

De supporters en de spelers van FC Twente zullen vandaag met een goed gevoel zijn opgestaan. FC Twente hield zondag een punt over aan de thuiswedstrijd tegen PSV en die wordt gekoesterd. Het had namelijk heel anders uit kunnen pakken voor de Tukkers.

PSV was de eerste helft oppermachtig en het was mede aan Drommel te danken dat de ploeg met slechts een 1-0 achterstand ging rusten. In de rust voerde Jans een aantal tactische wijzigingen door en dat pakte goed uit.

PSV had de eerste helft zoveel energie verspeeld en dat brak ze de tweede helft op. FC Twente kwam beter en beter in de wedstrijd en scoorde uit een strafschop de gelijkmaker. De Tukkers hadden zelfs nog enkele mogelijkheden om de winnende te scoren, maar deze bleef uit.