Samenvatting: FC Twente Vrouwen kansloos onderuit bij VfL Wolfsburg

FC Twente Vrouwen ging woensdagavond in de achtste finales van de Champions League op bezoek bij VfL Wolfsburg. De ploeg van trainer Tommy Stroot ging met maar liefst 6-0 onderuit op bezoek bij de Duitse grootmacht.

In de 24ste minuut kwam Wolfsburg via Zsanett Jakabfi op voorsprong. Vlak voor rust tekende diezelfde Jakabfi voor de 2-0. Na ruim een uur spelen scoorde Oranje-international Dominique Bloodworth vanuit de kluts de 3-0, alvorens Pernille Harder in de 71ste minuut de vierde treffer voor haar rekening nam. Dankzij doelpunten van respectievelijk Fridolina Rölfö en wederom Bloodworth eindigde het duel in 6-0.

Op woensdag 30 oktober staat de return op het programma in Enschede. De aftrap van het duel vindt om 19:00 uur plaats in de Grolsch Veste.