Samenvatting: Jong FC Twente verslaat nummer drie met ruime cijfers

Afgelopen zaterdag won Jong FC Twente op eigen grond met 4-1 van De Treffers. De ploeg van trainer Paul Bosvelt is reeds gedegradeerd naar de derde divisie en kan weliswaar vrijuit voetballen, maar deed er toch alles aan om een goed resultaat neer te zetten tegen de nummer drie.

Na 35 minuten spelen kwamen de Tukkers op voorsprong door een doelpunt van Thijs van Hofwegen. Vlak na rust kreeg de ploeg een vrije trap, en zette Ravalino Junte met een kopbal de 2-0 op het scorebord. Slechts 3 minuten later tekende Vincent Schmidt voor de 3-0, en schoot in de zeventigste minuut uit een strafschop zelfs de 4-0 binnen. In de slotfase moest Jong FC Twente verder met tien man, nadat Samuel Brobbey een rode kaart ontving. Uiteindelijk redde Remy Raterink de eer namens de bezoekers door de 4-1 binnen te koppen, en bepaalde hiermee tevens de eindstand.