Samenvatting VVV Venlo - FC Twente 2-1 seizoen 2019-2020

FC Twente is de reeks van vijf wedstrijden tot de winterstop slecht begonnen. De ploeg van Gonzalo Garcia ging met 2-1 onderuit tegen de directe concurrent VVV Venlo, uitgerekend de ploeg die al acht wedstrijden op rij had verloren. FC Twente gaf de wedstrijd weg in slechts twee minuten tijd.

Zoals wel vaker had FC Twente het meeste balbezit, maar na een bal op de lat van Nakamura was het VVV dat de openingstreffer scoorde. Hier ging flink wat gestuntel aan vooraf van Schenk en Verdonk. Nog voordat de ploeg was bekomen van de schrik lag de 2-0 al achter Drommel. Wederom zag Schenk er niet goed uit.

Vlak voor rust deed FC Twente nog iets terug via Vuckic die alweer zijn achtste eredivisietreffer scoorde. In de tweede helft bleef de gelijkmaker uit waardoor de Tukkers weer naar onderen moeten kijken op de ranglijst.