'Sjokkende' Ebecilio al na een kwartier gewisseld

Het verblijf van Kyle Ebecilio bij Nottingham Forest is vooralsnog niet echt succesvol. Waar de middenvelder de vorige twee wedstrijden nog in de basis mocht beginnen, maar wel beide keren voortijdig gewisseld werd, begon hij vandaag in de uitwedstrijd tegen QPR op de bank. In de 52e minuut mocht hij invallen, maar zestien minuten later werd hij al weer gewisseld.

[google]Er leek geen blessure aan de wissel ten grondslag te liggen. Als we de commentaren op twitter moeten geloven, liep de middenvelder met weinig enthousiasme over het veld. Manager Freedman was onverbiddelijk en haalde Ebecilio er weer van af. De wissel pakte goed uit voor Nottingham Forest. De ploeg boog een 1-0 achterstand om in een 1-2 overwinning.