Twente Insite

FC Twente Nieuws

Smit kan het niet laten en deelt sneer uit aan FC Twente

Smit kan het niet laten en deelt sneer uit aan FC Twente

Gisteren werd bekend dat buurman Heracles Almelo op zoek moet naar een nieuwe voorzitter. Na 19 jaar vindt Jan Smit het genoeg geweest en stelt zijn plek beschikbaar. “Ik ben echt de laatste der Mohikanen. Nu is het ook voor mij tijd om het stokje over te geven aan een jongere generatie”, zo laat Smit weten in gesprek met Voetbal International. Uiteraard kon de vertrekkend voorzitter het niet laten om nog even een sneer uit te delen aan FC Twente.

De Enschedese club komt ter sprake als Smit het heeft over Fritz Korbach. De in 2011 overleden oefenmeester was zowel actief voor FC Twente als Heracles Almelo. “De meest kleurrijke trainer was Fritz Korbach. Van hem is de uitspraak, dat Jan Smit zo zuinig is, dat hij met één oog huilt. Het klopt dat ik een hekel heb aan onnodig geld uitgeven. We hebben de club stap voor stap opgebouwd en geen geld uitgegeven, dat er niet was.”

“Als ik zie hoe dat allemaal is gegaan bij andere clubs, bijvoorbeeld bij de buren van FC Twente, dan ben ik heel blij dat we het zo hebben gedaan. Daar zijn de voorzitters door de achterdeur vertrokken, ik vertrek straks door de voordeur”, besluit Smit triomfantelijk.

Reacties

  1. Tukkerpower zegt:

    Die paardenkop getransplanteerd op een lul kon het weer niet laten.

  2. Als hij zon “slimme voorzitter” is, dan laat hij anderen over hem oordelen… Ookal heeft hij gelijk, t is gewoon dom en een tikkeltje arrogant…

  3. Maar ditmaal heeft-ie wel gelijk, toevallig…

    😉

  4. Het is niet erg om zulke uitspraken van hem te horen. Het wordt erger als je deze uitspraken hoort van iemand met een vol verstand.

  5. Het blijft toch nog steeds het kleinere broertje gevoel, dat bij Heracles overheerst. Man wees trots op wat je hebt neer gezet en kijk niet naar een ander.

Laat wat van je horen

*