Twente Insite

FC Twente Nieuws

Speciale wedstrijd op Woudestein: “Wij willen een mooi bedrag ophalen”

Speciale wedstrijd op Woudestein: “Wij willen een mooi bedrag ophalen”

Zondag 12 februari staat de uitwedstrijd bij Excelsior Rotterdam op het programma. De wedstrijd in stadion Woudestein staat in het teken van de start van de jaarlijkseMVO Week van Excelsior4ALL. Ze zetten zich in voor Stichting Support Casper.

Stichting Support Casper haalt geld op voor onderzoek naar alvleesklierkanker. Deze stichting is een initiatief van Casper van Eijck, chirurg in het Erasmus MC. Dagelijks sterven in Nederland acht mensen aan alvleesklierkanker. Support Casper wil daar iets aan gaan doen. Door middel van het ondersteunen van onderzoek naar hele nieuwe behandelmethoden.

“Excelsior en Excelsior4All willen met deze actie een bijdrage leveren aan dit goede doel”, vertelt commercieel directeur van Excelsior Wouter Gudde op de clubwebsite van de Rotterdammers. “Wij willen bovendien laten zien wat de maatschappelijke kracht van voetbal is door deze hele dag in het teken te stellen van Support Casper. Dit initiatief van Casper van Eijck krijgt niet alleen veel aandacht, maar we willen met verschillende acties tevens een mooi bedrag voor de stichting ophalen.” Excelsior zal voor deze wedstrijd in een speciaal tenue gaan spelen met de naam van de stichting.

Laat wat van je horen

*