Twente Insite

FC Twente Nieuws

Ten Voorde: “Bij FC Twente wordt deze week een noodgebouw getimmerd”

Ten Voorde: “Bij FC Twente wordt deze week een noodgebouw getimmerd”

FC Twente is momenteel op trainingskamp in De Lutte ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Trainer Marino Pusic heeft slechts een klein aantal spelers tot zijn beschikking, onder wie veel jongelingen. Clubwatcher Leon ten Voorde ziet de selectie als een groep jochies, die voor het eerst op reis gaan naar de grote wereld.

“Als je Marino Pusic diep in zijn hart kijkt, dan was de coach liever een week later op trainingskamp gegaan”, stelt Ten Voorde in zijn column in de TC Tubantia. “Of misschien nog wel later. Want de kans is groot dat de voorbereiding van de Tukkers straks pas echt kan beginnen. Misschien wel vlak voor het seizoen. Of erger nog: als de competitie al is begonnen.”

De oefenmeester zal naar verwachting dan ook vaker beroep moeten gaan doen op spelers uit de jeugd. “Van slijpen aan een competitiewaardig elftal komt in De Lutte dan ook weinig terecht”, vervolgt Ten Voorde. “Bij FC Twente leggen ze deze week ook geen fundament maar wordt er een noodgebouw getimmerd – niet meer, niet minder”, aldus Ten Voorde.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op